buletin_electronicDeşi anunţate cu mare tam-tam, noile buletine electronice nu se ridică la înălţimea aşteptărilor milioanelor de clienţi. Cu toate că nu sunt foarte subţiri (aproape 10 mm), acestea conţin o baterie proastă, li-ion, care ţine maxim o zi, dacă e ţinut în stand-by.

"Dacă îl forjezi, abia de te ţine două ore, după care se închide. Apoi, nu se poate încărca în maşină, că trebuie un adaptor foarte scump. În plus, încărcătorul este greu şi se încălzeşte foarte repede", a explicat Radu Dumitru, un specialist în IT.

Alte probleme ale buletinului electronic sunt legate de memoria foarte mică, de doar 64 de mega. "Poţi să pui doar un ringtone, CNP-ul şi o poză foarte pixelată", spun cei care l-au testat. Autorităţile spun că memoria buletinului electronic poate fi mărită cu un card MicroSD special care, însă, costă foarte mult şi nu se găseşte nicăieri pe piaţă.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Eftimie | Tuesday, 23.07.2013 13:17 IT & Știința

National Cinematografic