A apărut antiveioza, un dispozitiv care face întuneric ziua, când vrei să dormi

Un om de știință român, care lucra în cadrul unui laborator MIT alături de colegi americani, că în România se investește în facultățile de jurnalism, litere și sociologie, a reușit să omologheze primul dispozitiv de tip dark-light, care emite particule de beznă într-o încăpere pe o distanță definită.

Anti-veioza berevetată de marele inginer român Decebal Popescu asigură întuneric în orice încăpere invadată de razele atât de deranjate ale soarelui sau ale becurilor de pe stradă. „Cu dispozitivul meu vei putea dormi până la prânz în loc să te prezinți la un interviu de job cu cearcăne și proastă dispoziție pentru că ai dormit prea puțin timp în noaptea precedentă”, spune Decebal.

Obiectul are aplicații în toate domeniile, putând asigura beznă la servici, când vrei să bulănești o colegă cu care ai rămas peste program, beznă când te duci la muncă și nu vrei să te prindă camerele video de pe casa scării sau întuneric deplin când mergi în vizită la rude și vor ălea să te vadă cât ai crescut și ce mare te-ai făcut.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

21 septembrie 2020 18:08
Citește mai mult despre: beznă întuneric

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult