A apărut aspiratorul robot pentru femei, care bârfește celelalte aspiratoare

Aspiratorul robot nu mai este de mult o noutate în casele românilor dar, cu toate acestea, încă nu se ridică la nivelul așteptărilor tuturor gospodinelor. Desigur, face curat, aspiră, în unele cazuri chiar și spală, dar rămâne un obiect rece și impersonal.

Toate acestea însă ar putea fi de domeniul trecutului. Un start-up din Singapore a anunțat lansarea în colaborare cu TechTalent a unui aspirator robot în care Inteligența Artificială este folosită cum trebuie și la ce trebuie. Acest robot nu face doar curățenie banală în casă, ci și stă la bârfă cu proprietara și deapănă bârfe super-interesante despre celelalte aspiratoare.

”Prin rețeaua neuronală implementată și baza vastă de date din care se alimentează, aspiratorul nostru robot poate inventa sute de povești și bârfe suculente din bloc. Care aspirator se dă nou dar are bateria cam terminată, care e murdar la perii, pe care nu-l mai ține să sugă după ce și-a făcut update de firmware, experiențele sunt nenumărate. În plus știe și să asculte numeroase bârfe, să se dea uimit cu expresii de tipul “nu pot să cred” sau “să mori tu, auzi la ea bagaboanta” în cazul în care proprietara vrea să împărtășească niște bârfe cu ea”, promit creatorii dispozitivului.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

27 mai 2024 11:49
Citește mai mult despre: aspirator barfe femei

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult