A apărut Bitferment, un antivirus pentru românii intoxicaţi cu mâncarea de pe Facebook

Românii sătui de mâncarea postată pe Facebook pot răsufla uşuraţi. După ani întregi de cercetări, un grup de gastro-programatori a lansat pe piaţă un antivirus capabil să lupte şi să repare cu succes infecţiile intestinale provocate de mâncarea postată în exces. Decebal Taylor, cercetător şef, a explicat cum funcţionează antivirusul.

“Bitferment se instalează direct în profilul de Facebook şi supravegehază automat toată activitatea din newsfeed legată de mâncare. El poate fi setat în funcţie de câtă mâncare postată poate suporta un utilizator şi este capabil să recunoască cât de grea este mâncarea sau cât de greţoasă este descrierea care o însoţeşte”, a declarat acesta.

Românii care au achiziţionat antivirusul se bucură deja de efectele lui. “L-am instalat, merge stas, iar efectele deja se văd. După numai două săptămâni, dieta mea virtuală este mult mai relaxată şi pot să citesc newsfeed-ul ore întregi fără să vomit. Bitferment chiar îşi merită banii”, a declarat Flavius V., un împătimit al Facebook-ului.

1 ianuarie 2015 17:01

Alte articole

Vezi mai mult