Piața a reacționat rapid la scandalurile din ultima vreme din politica românească. Astfel, pentru popularul joc Need for Speed, a apărut un cheat care-ți dă coloană oficială când vrei să bagi viteză și dă și restul mașinilor la o parte. 

cheat-need-for-speed.jpg

„Este cel mai fain cheat de până acuma. Nu contează ce mașină ai, important e să nu te urmărească mașinile de poliție ci să te protejeze. E-adevărat, din când în când mai intră câte o mașină din coloană în stâlp, mai moare un motociclist, dar eu am învățat de la domnul Oprea că ăia sunt polițiști, deci dă-i dracu”, a declarat un fan înrăit al jocului, varianta NFS Rivals. 

Pentru campioni însă, surprizele sunt și mai mari. Dacă termini 1500 de curse, sau „misiuni speciale” cum se numesc, primești și o consilieră pe bancheta din spate. Trofeele nu sunt cele obișnuite, la fiecare 100 de curse câștigate mai câștigi un grad și o tresă, până când ajungi general, și nu mai trebuie să conduci mașina deloc, doar te uiți la ecran cum mor fraierii pe lângă tine. 

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Wednesday, 18.11.2015 15:01 IT & Știința

National Cinematografic