A apărut fierul de călcat inteligent, care-ți spune ce bine arăți

Inginerii de la Rowenta au anunțat lansarea pe piață a unui fier de călcat inteligent, dotat cu un computer care conversează cu femeia în timpul mundanei activități de călcat rufe. Spre deosebire de alte dispozitive așa-zis inteligente, noul fier de călcat Rowenta chiar știe să vorbească cu femeile.

„Ce bine arăți azi, ai început o dietă nouă?”, „Cu ce-ți dai părul de iese așa strălucitor”, „Doamne, mi-aș da o mână să am un ten așa ca al tău”, sunt doar câteva din expresiile pe care fierul de călcat le va emite între două fâsuri de abur. Dar dacă îl dai la maxim, expresiile devin tot mai bune, cum ar fi: „Lasă dragă, că nu te merita”, „ai fi putut să trăiești cu el și mă-sa în aceeași casă?” și „Ești mai bine așa singură, puternică, doar tu cu tine”.

Reprezentanții firmei spun că intenționează să vândă 4 milioane de astfel de dispozitive doar în România. Aparatul are și un mod pentru bărbați, care are alte modele conversaționale cum ar fi „hai coa să bem o bere”, „ai văzut ce filmarea aia cu Miley Cyrus goală?” și „tot 170 împingi la piept, barosane?”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

14 august 2020 08:08
Citește mai mult despre: menaj

Alte articole

Vezi mai mult