Viaţa la bloc tocmai a devenit mai interesantă! Producătorul nr. 1 de lopeţi din România, Întreprinderea de Unelte Rudimentare Tecuci, a lansat pe piaţă un model nou de lopată pentru deszăpezire, prevăzut cu o baionetă ascuţită. Astfel, un bun gospodar îşi poate apăra locul de parcare după ce l-a curăţat de nămeţi, ţinându-i departe pe vecinii mai leneşi şi maşinile lor băgăcioase.

lopata_cu_baioneta.jpg

"Lupta corp la corp e foarte des întâlnită în perioada asta, mai ales în zonele unde parcarea e o resursă rară", spune Decebal Popescu, inginer de lopeţi. "Adesea, românii sunt nevoiţi să folosească lopeţile pentru autoapărare."

"Pe lângă faptul că e foarte durabilă, lopata noastră are o lamă de oţel, montată în vârful cozii, cu care poţi scoate lejer ochii adversarului. Sau îi poţi străpunge inima, împrăştiindu-i sângele cald pe caldarâm şi avertizându-i pe ceilalţi vecini să păstreze distanţa."

Deşi acest tip de baionetă a fost interzis de Acordurile de la Geneva, producătorii aduc asigurări că utilizatorii lopeţii nu vor fi clasificaţi drept criminali de război. "Scrie că n-ai voie să o montezi pe o puşcă, nicidecum pe o lopată, sapă sau hârleţ", a confirmat un avocat.Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Tuesday, 10.01.2017 09:13 IT & Știința

National Cinematografic