A apărut Pepsi cu alcool, pentru clienţii care nu se pot hotărî în faţa raftului cu vinuri spumante

Vești bune pentru tinerii care vor să devină în următoarea perioadă musafiri. A apărut în sfârșit pe piață Pepsi cu alcool, ca să nu mai piardă timpul în fața raftului cu vinuri spumante să aleagă unul cu care să meargă în vizită la niște prieteni. 

„Noul Pepsi cu alcool poate fi folosit într-o gamă largă de întrebuințări la petreceri private sau publice. Acesta este mai bun, chimic vorbind, decât cidrul sau otrava pentru șobolani, poate fi folosit în orice combinație, cu apă, cu whiskey sau pur și simplu amestecat cu cola, să fie un pic mai dulce și ușor de băut”, a declarat un reprezentant al companiei. 

Spre deosebire de vinurile spumante clasice, Pepsi cu alcool este mult mai ieftin, vine și în variantă la PET de plastic, să nu se spargă în timpul transportului și, dacă este agitat, face un „poc” similar cu al șampaniei sau al vinului spumant. Dacă inovația se va dovedi una câștigătoare, compania producătoare a anunțat că va lansa anul viitor și un Pepsi fără alcool, pentru cei care nu beau alcool sau sunt șoferi. 

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

30 august 2018 17:52
Citește mai mult despre: alcool Pepsi sampanie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult