A apărut primul patch pentru Civilization VI! Acum ai și „Comunism Victory”

Așteptat de milioane de jucători din lumea întreagă, primul patch pentru popularul joc Civilization VI este deja disponibil la descărcare gratuită atât pe Steam cât și pe torrents.ru. Acesta aduce lideri noi cum ar fi Stalin, Lenin sau Marx, dar și o nouă variantă de victorie „comunism”.

Pentru a câștiga cu „comunism”, jucătorii trebuie să intre în industrial era și să aibă civicul capitalism. Aceasta permite construcția unui district nou, Red Dristrict, care nu este ceea ce ar crede lumea, ci un district în care se pot construi clădiri noi cum ar fi „Kombinat”, „Colhoz” și „Sindikat”. În funcție de unde este amplasat districtul, acesta produce puncte de comunimsm cu care se pot cumpăra unități speciale care să împrăștie comunismul în alte orașe, cam cum împart missionaries religia.

Cele trei tipuri de unități ce pot fi cumpărate cu puncte comunism sunt „Rogozan”, misionar simplu, „Buciuman” – un de fel apostle care poate lupta cu alte unități religioase și „Bolșevic”, care face inchiziție comunistă și elimină toate celelalte religii din oraș. Cei ce încearcă să câștige pe „comunism” trebuie să știe că, deși apare ecranul cu „Comunist Victory”, la final pierde toată lumea.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

15 noiembrie 2016 12:11