A apărut robotul de bucătărie profesional, care te umilește ca la Masterchef

Ai încercat să te înscrii la Masterchef, dar n-ai reușit? Nicio problemă. Acum poți fi umilit chiar acasă, cu noul robot de bucătărie profesional Jigno-3000, care te jignește și te calcă în picioare indiferent ce încerci să gătești. Pur și simplu bagi robotul în priză și te apuci de gătit. În acel moment, el va emite replici luate direct din timpul emisiunilor de gătit.

”Așa se toacă ceapa? Unde ai învățat să gătești? La un măcelar?”, ”Știi ce e asta? Tu între două felii de pâine. Adică un sandviș cu prost”, sau celebra ”Tocană de-asta să-i dai lu` mă-ta!”, preferata celor care vor să se simtă cu adevărat umiliți în bucătărie.

”Partea cea mai tare este că dacă încerci să returnezi robotul Jigno-3000 trebuie să suni la un număr unde răspunde alt robot, care te umilește și mai rău și îți spune că returul este imposibil. Deci, cu Jigno-3000 vei fi umilit pe viață și probabil te vei lăsa de gătit, că oricum nu era de tine, tu ești bun la alte chestii care nu necesită talent, gen să schimbi scutece murdare, să fii HR-istă sau contabilă”, spune inventatorul robotului.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
16 martie 2024 08:01
Citește mai mult despre: Masterchef robot

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult