A apărut tigaia Darth Cooker, pentru cei care vor să prăjească folosind forța

Lansată de câteva luni peste Ocean, tigaia Darth Cooker a cunoscut un succes imens iar compania producătoare a decis să o aducă și în România, unde foarte mulți oameni au trecut de partea întunecată a forței, încă de pe vremea președintelui Ion Iliescu. ”Avantajul acestei tigăi este că nu ai nevoie de flacără la aragaz ca să o încălzești”, spune reprezentantul firmei Dry Cooker.

Clienții români par mulțumiți de inovație. ”Până acum mă chinuiam să fac mâncare la wookie, e ca naiba, se lipește, e greu de curățat. Acum, cu noua tigaie totul este mai ușor, mi-am cumpărat încă una, gătesc la două tigăi, e ca și cum aș cânta la două piane”, a declarat Darth Bahmu, una din utilizatoarele dispozitivului.

”Pentru că prăjește la laser și nu la flacără, nu riști să ajungi ca un Jabba the Hutt ci îți menții silueta”, a precizat o altă gospodină care a și prezentat o rețetă de Chewrbacca maramureșeană, cu tarhon.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

5 martie 2014 16:03

Alte articole

Vezi mai mult