A apărut un telefon atât de urât şi prost încât dacă îl uiţi undeva, a doua zi îl găseşti tot acolo

Până mai ieri, dacă-ţi uitai telefonul într-un bar sau chiar la birou, riscai să-l pierzi definitiv. O companie românească promite să schimbe această stare “nefirească” a lucrurilor, promiţând că va lansa curând un telefon atât de urât şi prost încât “te vei ruga degeaba şi de cel mai înrăit infractor să ţi-l ia de pe cap”.

Decebal Popescu, CEO-ul producătorului buzoian, a explicat în detaliu caracteristicile modelului revoluţionar: “Cântăreşte 800 g, ca în epoca de aur a telefoniei, bateria ţine 42 de minute iar touchscreenul rezistiv funcţionează doar dacă îl apeşi EXACT la un unghi de 74 de grade folosind o nuieluşă din lemn de arin.”

“Smartphone-ul anti-furt e realizat integral din staniol, cu intarsii de cauciuc din ăla naşpa, care lasă dâre când îl atingi de orice suprafaţă. Înţepenită din fabrică, antena telescopică dublează drept paratrăsnet. Nimic nu e atrăgător la aparatul nostru, ceea ce îl va face foarte atrăgător pentru românii sătui de furturile de telefoane.”

Potrivit lui Popescu, prototipul smartphone-ului urât şi prost a fost abandonat în mod repetat în diferite locuri publice, fiind recuperat fără probleme chiar şi 2 săptămâni mai târziu. „Într-un caz, cineva chiar l-a acoperit cu o pungă de hârtie, ca să nu mai sperie copiii.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

11 mai 2014 00:05

Alte articole

Vezi mai mult