Nu doar oamenii s-au îmbuibat de Paști. Mai mulți clienți ai unui lanț de farmacii l-au văzut cu ochii lor pe șoricelul Hans, celebra mascotă a magazinelor Kaufland. Acesta prezenta dureri de burtă, ușoară obezitate acută, gușă umflată, emitea chițăituri și pe gură și pe sub coadă și nu părea să se simtă bine deloc, semn că a exagerat pe la raionul de brânză.soarecelelafarmacie.jpg

Se spune că șoarecele ar fi mâncat singur un drob, după care a zis că mai poate și un Panettone. Animăluțul părea deja ghiftuit când a acceptat totuși niște crănțănele de la câțiva clienți. După asta n-a mai rezistat și a luat prima mașină de gunoi până la farmacie, unde a respectat cuminte distanțarea socială de 1,5 metri și a cerut un Colebil.

Farmacista spune că șoricelul trebuie să bea apă și să evite raioanele cu multe grăsimi precum brânza, dar șoarecele a oftat: ”Și ce-o să mănânc, doamnă, legume, ca un animal?”. I s-a recomandat o dietă cu alimente mai ușoare, precum orezul, dar șoarecele nici n-a vrut să audă și și-a desfăcut o cutie cu energizant, semn că n-are de gând să lase stilul ăsta de viață nesănătos.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Friday, 24.04.2020 07:21 IT & Știința

National Cinematografic