A exagerat de Paști. Șoricelul de la Kaufland, văzut în Catena ronțăind un Colebil

Nu doar oamenii s-au îmbuibat de Paști. Mai mulți clienți ai unui lanț de farmacii l-au văzut cu ochii lor pe șoricelul Hans, celebra mascotă a magazinelor Kaufland. Acesta prezenta dureri de burtă, ușoară obezitate acută, gușă umflată, emitea chițăituri și pe gură și pe sub coadă și nu părea să se simtă bine deloc, semn că a exagerat pe la raionul de brânză.

Se spune că șoarecele ar fi mâncat singur un drob, după care a zis că mai poate și un Panettone. Animăluțul părea deja ghiftuit când a acceptat totuși niște crănțănele de la câțiva clienți. După asta n-a mai rezistat și a luat prima mașină de gunoi până la farmacie, unde a respectat cuminte distanțarea socială de 1,5 metri și a cerut un Colebil.

Farmacista spune că șoricelul trebuie să bea apă și să evite raioanele cu multe grăsimi precum brânza, dar șoarecele a oftat: ”Și ce-o să mănânc, doamnă, legume, ca un animal?”. I s-a recomandat o dietă cu alimente mai ușoare, precum orezul, dar șoarecele nici n-a vrut să audă și și-a desfăcut o cutie cu energizant, semn că n-are de gând să lase stilul ăsta de viață nesănătos.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
24 aprilie 2020 05:21
Citește mai mult despre: soarece

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult