A rămas fără bani? Elon Musk, văzut în Obor unde încerca să vândă Twitterul

Excentricul industriaș Elon Musk a fost identificat în această dup-amiază, de mai mulți fani ai acestuia, în zona Pieții Obor unde, aparent, încerca să vândă rețeaua socială Twitter, recent achiționată din America. Acesta susținea că produsul este aproape nou, n-a fost folosit prea mult, nu bate, nu troncăne și nici nu-i ies ațele din el.

„Dacă vreți puteți să-l încercați un pic, să vedeți cum merge. Zic că e bun, îi mai trebuie o spălare și vă ține cel puțin 10 ani de-acum încolo. Dacă dați toți banii odată vă fac și-o reducere, hai, că trebuie să plec și eu acasă, zic, luați-l acum și vi-l dau cu 40, las eu de la mine 2 miliarde de dolari”, a explicat Elon Musk.

Tentativa se pare că nu a avut foarte mult succes așa că a încercat mai spre seară să meargă la terasa cu mici să mănânce ceva și, neavând bani la el, a zis că lasă gaj Twitterul până se duce la bancomat să scoată 5 dolari. Reprezentanții micăriei i-au spus clar, că dacă vrea să ia mici în felul acesta, îi va primi fără muștar și fără farfurie, dacă vrea să-i țină într-o batistă.

5 mai 2022 17:00
Citește mai mult despre: elon musk mici piata obor twitter

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult