Abuzurile continuă în școli! O profesoară din Dej își umilește elevii la Starcraft și Counter

Elevii de la școala „Teodor Panighianț” din Dej spun că le este jenă să mai meargă la școală iar părinții au cerut anchetarea profesoarei după ce mai multe înregistrări cu aceasta au apărut pe internet. Fără rușine, aceasta îi face n00bi și le scrie PWNED pe foaie când le corectează lucrările. 

„M-a scos doamna profesoară la hartă și m-a pus să-i arăt unde am baza”, a mărturisit unul din copii. „Avem imagini cu doamna profesoară, că am filmat-o pe ascuns, că în halul ăsta am ajuns, deci vă spun, am văzut-o cu ochii mei când l-a atacat pe fiul meu care nu avea decât două SCV-uri și abia de apucase să construiască rafinăria”, declară unul din părinții care au reclamat-o pe profesoară. 

Inspectoratul școlar a pornit o anchetă paralelă în acest caz, neratând ocazia să se plângă de subfinanțarea sistemului de educație. „Folosim aceleași mouse-paduri din 1996, avem colegi care joacă Counter-Strike cu mouși cu bilă și cu toate acestea continuă să facă performanță și pentru ce? Să primim astfel de acuze! Oricum legal nu avem ce să-i facem decât dacă folosește cheaturi”.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

3 aprilie 2015 15:36
Citește mai mult despre: abuzuri profesoara scoala starcraft

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult