Cine credea că retardații care cred că pământul este plat sunt inutili pentru umanitate și ar trebui aruncați la canibali să aibă și ăia ce mânca este în mare eroare. Deși super-proști, oamenii care cred în pământul plat au venit cu o soluție la încălzirea globală, problemă care preocupă foarte mult pe adepții încălzirii globale.

spatula_pamant_plat.jpg

„E la mintea cocoșului, nu știu cum nu v-a trecut prin cap până acum. Normal că s-a încălzit pământul dacă stă doar pe-o parte, păi după ce îl ții 6000 de ani cu fața doar spre soare nu e normal să ardă? Soluția e evidentă, trebuie să-l întoarcem pe partea cealaltă, să se răcorească un pic la umbră”, a declarat Robert Acrișor, unul din cei care crede că pământul este un fel de disc plat.

Platologii au propus deja o variantă de întoarcere a pământului, ce presupune construirea unui ascensor spațial, care va fi folosit pentru realizarea unei spatule imense ce se va sprijini pe lună. După ce o finalizăm, un robot cu AI antrenat vreme de 10 ani, va mișca brusc spatula să întoarcă pământul ca pe o clătită. Specialiștii recomandă să ne ținem de bară cât va avea loc procedura, să nu riscăm să cădem în spațiu.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Wednesday, 25.09.2019 13:17 IT & Știința

National Cinematografic