Adevărul a ieşit la iveală! Armele nucleare americane din Turcia, mutate în tunelurile dacice

Deși autoritățile neagă cu vehemență, rachetele nucleare NATO ținute în Turcia au fost aduse în România și puse la loc sigur, în tunelurile dacice lăsate de strămoșii noștri. Descoperirea a fost făcută de un grup de dacologi, în cadrul unei postări pe internet pe un site care nu se teme să spună adevărul.

„Pentru a introduce armele nucleare, soldații americani au trebuit să degajeze câteva mii de tone de comori dacice care erau acolo. Intrarea s-a făcut prin capul Sfinxului, care este rabatabil după cum știe orice om de știință serios. Dacă-l apeși pe ceafă într-un loc anume, gura lui se deschide și prin ea încap trei voinici unul lângă altul”, a declarat Napoleon Săvescu, un cunoscut dacolog român.

Una din rachetele nucleare este pusă chiar sub babe, cele două structuri megalitice antice putând fi folosite drept cătare. Privite din satelit, tunelurile dacice iau forma unui cap de lup ancestral dacic gata să-și apuce prada. Acum, cu rachetele nucleare înăuntru, iau forma unui cap de lup care mănâncă semințe.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

23 august 2016 14:41
Citește mai mult despre: arme nucleare daci tuneluri

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult