Adevărul iese la iveală! Savanţii români au clonat un mamut, dar l-au mâncat

România are multă religie, dar are şi ştiinţă! După ani de cercetări, o echipă de savanţi români care încercau să producă o vacă modificată genetic, capabilă să se apere singură, prin încrucişare cu ursul, a reuşit să producă un mamut.

„Am făcut splicing genetic, adică am completat ADN-ul vacii încrucişat cu ADN-ul de urs cu alte gene. Trebuia să punem gene de broască, dar n-am mai avut şi am pus nişte gene de porc”, a povestit unul dintre savanți.

Mamutul a ieşit foarte gustos, dar faptul că s-a născut în România l-a condamnat iar la extincţie. Savanţii români l-au crescut câteva luni, dar apoi n-au mai avut fonduri, aşa că l-au tăiat şi l-au pus pe grătar.

A rămas o tonă de carne, au tocat-o şi au făcut mici, sarmale şi ardei umpluţi, după ce au mai băgat nişte slănină. Vor vinde totul, ca să strângă bani pentru un alt proiect: o fermă de oi încrucişate cu rinocerul, pentru lână, din care să facă pulovere, pentru că după ce că n-au salarii, mai e şi frig în institut, ei fiind debranşaţi de RADET pentru neplată.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
4 februarie 2023 09:38
Citește mai mult despre: savanti

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult