Adio, avere! Jeff Bezos anunţă că şi-a făcut implant de păr de toţi banii

După ce până mai ieri Jeff Bezos era cel mai bogat om din lume, și poate din istorie, astăzi acesta este doar un amârât de miliardar, după ce, în urma unei operații extrem de complexe și scumpe, și-a făcut implant de păr. Bezos plănuia de mult timp să facă acest gest, dar până acum nu a avut bani suficienți.

Operația a avut loc la o clinică extrem de controversată din Mexic, unde s-au mai făcut de-a lungul timpului intervenții controversate, cum ar fi cea de albire a lui Michael Jackson sau de înnegrire a lui Alex Velea. Jeff spune că e mulțumit de rezultat, chiar dacă acum lumea îl salută cu „ce faci, vărule IT”.

Acesta a pus apelativele pe seama inculturii oamenilor din jurul său, care nu știu cum să pronunțe corect „ai ti”, o industrie în care el performează. Pe de altă parte spune că nu știe pe nimeni în Oltenia așa că nu înțelege de unde apelativul „vărule”.

Un alt miliardar cunoscut care și-a făcut implant de păr este Elon Musk care, dacă nu ar fi trecut prin această operație, ar fi arătat în zilele noastre ca Jean Luc-Picard.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

30 august 2020 10:08
Citește mai mult despre: bezos

Alte articole

Vezi mai mult