Adio, bărbaţi! A apărut vibratorul cu desfăcător de borcane

Băieți, îmi pare rău, dar s-a terminat. O companie de tehnologie anunță cu regret lansarea device-ului suprem, care va face bărbații complet inutili. Un vibrator cu desfăcător de borcane acoperă 99% din nevoile femeilor, pentru că la shopping oricum nu ne luau. Din acest moment, destinul bărbaților pe Terra intră în declin și în scurt timp vom fi probabil dispăruți și fosilizați prin cârciumi.

”Există și vești bune. Acum că chiar nu mai au nevoie de noi, sperăm să ne lase în pace și să uite de noi când suntem la bere cu băieții”, spune Tudor, bărbat. Acesta povestește că a vorbit cu soția de 3 ori în ultimele luni: ”De două ori mi-a zis să-i aduc desfăcătorul în pat, apoi m-a chemat să-i aduc un borcan de miere și mi-a zis că plec, că poate să-l desfacă și singură”.

În mod suspect, există și bărbați care se bucură că a apărut vibratorul cu desfăcător! Mulți l-au și comandat, pentru că chipurile ar fi mult mai comod să desfaci borcanele cu el.

”Numai că foarte mulți din aceștia au comandat și lubrifiant, de la aceeași companie. Tot la borcane îl folosesc? Aceleași persoane spun că acum că femeile nu ne mai bagă în seamă sexual ar trebui ca bărbații să facă asta între ei”, spune Decebal Popescu, bărbat pe cale de dispariție.

Scris de TNR
10 februarie 2018 08:02
Citește mai mult despre: borcan desfăcător vibrator

Alte articole

Vezi mai mult