Tradiţionala încăierare de Revelion între femeile venite la petrecere inevitabil îmbrăcate cu aceeaşi rochie ar putea deveni o tradiţie uitată, precum Pluguşorul. Asta după lansarea aplicaţiei iDentik, care analizează profilele de Facebook ale utilizatoarelor şi previne accidentele de garderobă.rochie_revelion.jpg

“Cred că tehnologia ne invadează prea mult vieţile. Sincer eu veneam la petrecerile de Revelion doar ca să văd păruielile între femeile îmbrăcate la fel. Şi pentru bere, evident”, declară Decebal Popescu, om din România.

Femeile garantează însă că o păruială nu e niciodată exclusă, pentru că întotdeauna se găseşte o fufă care să vină cu aceeaşi geantă, sau aceiaşi pantofi, iar multe femei vor folosi aplicaţia tocmai ca să se îmbrace la fel şi să înceapă scandaluri, din simplul motiv că femeile se urăsc între ele, iar Revelionul e ocazia ideală pentru a te bate cu o rivală.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Tuesday, 30.12.2014 10:06 IT & Știința

National Cinematografic