Tradiţionala încăierare de Revelion între femeile venite la petrecere inevitabil îmbrăcate cu aceeaşi rochie ar putea deveni o tradiţie uitată, precum Pluguşorul. Asta după lansarea aplicaţiei iDentik, care analizează profilele de Facebook ale utilizatoarelor şi previne accidentele de garderobă.rochie_revelion.jpg

“Cred că tehnologia ne invadează prea mult vieţile. Sincer eu veneam la petrecerile de Revelion doar ca să văd păruielile între femeile îmbrăcate la fel. Şi pentru bere, evident”, declară Decebal Popescu, om din România.

Femeile garantează însă că o păruială nu e niciodată exclusă, pentru că întotdeauna se găseşte o fufă care să vină cu aceeaşi geantă, sau aceiaşi pantofi, iar multe femei vor folosi aplicaţia tocmai ca să se îmbrace la fel şi să înceapă scandaluri, din simplul motiv că femeile se urăsc între ele, iar Revelionul e ocazia ideală pentru a te bate cu o rivală.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Tuesday, 30.12.2014 10:06 IT & Știința

National Cinematografic