Adio, omenire! Asteroidul lovit de NASA are un frate mai mare care ştie karate

Se pare că NASA nu și-a făcut bine temele. A decis să lovească cu o navă spațială un asteroid fără să știe prea multe despre el, iar lucrul ăsta s-ar putea să-i fie fatal omenirii. Asta pentru că Dimorphos, asteroidul lovit de NASA, are un frate, Gigamorphos, care nu doar este mai mare, ci și știe karate.

Sunt semnale destul de clare că fratele mai mare al asteroidului lovit de NASA a aflat de incident și e decis să se răzbune. El consideră că NASA trebuia să se ia de el, nu de fratele lui mai mic, motiv pentru care se îndreaptă amenințător chiar în aceste momente spre sediul NASA de pe Terra.

Fiind mult mai mare, dar știind și karate, asteroidul Gigamorphos i-a cam băgat în sperieți pe cei de la NASA. „Nu avem nave suficient de mari cu care să-l lovim decisiv“, se plâng cei de la NASA. „Și chiar dacă am trimite o navă spre el, știe karate și probabil ar evita-o foarte ușor. Așa că vom trimite o navă cu angajați NASA care să-i ceară iertare în genunchi pentru că l-am lovit pe frățiorul lui. E singura șansă pe care o mai are omenirea“.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
27 septembrie 2022 14:57
Citește mai mult despre: asteroid NASA

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult