AI-ul ChatGPT nu e deloc inteligent. Cineva i-a mulțumit și el a răspuns „Cu drag!”

Știrile că elevii și studenții români ar putea păcăli profesorii cu lucrări redactate de inteligența artificială ChatGPT s-au dovedit a fi complet false, după ce s-a descoperit că ChatGPT nu e deloc inteligent, ba se pare chiar că e chiar prost de bubuie: a răspuns ”cu drag” după ce un utilizator i-a mulțumit pentru serviciile sale.

Întreaga lume a fost șocată să descopere că așa-zisa inteligență artificială nu are un IQ mai mare decât al unui chelner de la terasele din Herăstrău, sau al unei activiste de Facebook, care își semnează toate mailurile ”cu drag”, făcându-i pe toți oamenii cu un dram de inteligență umană să se ferească de colaborarea cu asemenea exemplare.

”Mă așteptam să aud ”cu drag” de la un pulete cu freza într-o parte care îmi pune în față două ouă poșate peste niște toast cu avocado în Cluj, nu de la ditamai inteligența artificială”, spune utilizatorul care s-a prins că ChatGPT e un prost.

Creatorii ChatGPT au concediat întreaga echipă de programatori, care s-au dovedit a fi de fapt niște farsori. Minciuna a mers atât de departe încât a fost găsit chiar și un pitic într-o cutie, care scria replici pe ChatGPT și pretindea că el e inteligența artificială, când în realitate nu făcea decât să caute repede pe Google și să dea copy paste, ceea ce până și un ministru liberal poate să facă.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
16 ianuarie 2023 11:00

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult