Alertă! După ce termină cu conturile de troli, Facebook va închide și conturile de proști

Dacă zvonurile se adeveresc, în scurt timp o să ne plictisim grav pe Facebook. După ce va termina cu conturile de troli care propagă fake news, Mark Zuckerberg intenționează să închidă și toate conturile de proști. Iar dacă asta se va întâmpla, conținul de pe Facebook va scădea dramatic.

”O decizie binevenită”, apreciază reputatul analist media Decebal Popescu. ”Trolul, de bine de rău, este previzibil și poți să-i intuiești manifestările. Prostul, în schimb, este imprevizibil, niciodată nu știi care va fi următorul lui pas. Nu degeaba se spune că prostia nu trebuie niciodată subestimată. Și e bine dacă Facebook n-o subestimează.”

Cât despre identificarea conturilor de proști, Decebal Popescu spune că e simplu. ”După cum se știe, proștii sunt extrem de prolifici. Pe Facebook, de exemplu, un prost scrie și de 50 de ori mai multe mesaje decât un user decent. Nu mai zic de comparația cu userii inteligenți, care scriu rar spre deloc. Deci un simplu algoritm prin care elimini userii prolifici din Facebook ar trebui să dea afară cam toți proștii din rețea”, spune analistul media.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de TNR
9 aprilie 2019 11:52
Citește mai mult despre: facebook prosti troli

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult