Alimentul minune? Până acum n-a făcut nimeni cancer de la mici cu muştar

Zi de zi citeşti studii îngrozitoare despre diverse alimente care te îmbolnăvesc de cancer sau îţi mânjesc arterele cu colesterol şi îţi provoacă impotenţă. Dar ai auzit vreodată ceva rău despre mici? Exact! Niciun articol ştiinţific despre pericolul micilor. În prezent ai mai multe şanse să faci cancer de la quinoa decât de la mici.

“Nici măcar nu se mai pune problema din ce sunt făcuţi. Nu există niciun fel de date despre conţinutul nociv de grăsime, colesterol, carbohidraţi, sau alte chestii de-astea. Absolut nimeni n-a zis vreodată să limitezi consumul de mici, că ar fi dăunător”, explică Decebal Popescu, savant.

Toate datele indică spre faptul că micii ar fi un aliment minune, mai sănătos decât pâinea integrală şi chiar decât rucola, care se pare că ar conţine clorofilă “rea”, care se depune pe ficat. În aceaşi timp, muştarul pare a fi la fel de bun pentru organism, iar combinaţia de mici cu muştar e un amestec culinar magic, care elimină nevoia de pastile, indiferent ce boală ai avea.

„În curând e posibil chiar să descoperim că micii cu muştar nu doar că nu dau cancer, ca restul alimentelor, ci chiar vindecă de cancer!”, a mai spus Decebal Popescu.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
8 februarie 2016 17:04
Citește mai mult despre: mici studiu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult