Zvonurile se confirmă! Se pare că persoanele care se scobesc în nas nu fac asta din cauză că și-au format un obicei dezgustător, ci pentru că au în nas un buton de amprentă, cu care deblochează creierul. Ipoteza se confirmă, pentru că până să ajungă la amprentă cei cu degetul în nas au privirea fixă și par să nu reacționeze la stimuli, singura lor preocupare fiind să caute deblocarea prin sinusuri.deblocare_amprenta.jpg


Imediat după ce și-au deblocat creierul, ochii le sclipesc, lasă impresia că au reușit ceva important și parcă încep să judece ca oamenii. Unii au scannerul de amprentă montat atât de adânc în nas, că bagă aproape tot degetul ca să ajungă la el.

”Cei cu amprentă în nas nu sunt un caz singular. Există multe persoane care au cititorul de amprentă în ureche. Evident, cele mai nasoale cazuri sunt ale celor cu deblocarea în zona curului, care bagă degetul la cititor în public și care e posibil să aibă și creierul tot pe-acolo”, spune Decebal Popescu, expert independent.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Tuesday, 18.06.2019 09:56 IT & Știința

National Cinematografic