Americanii îşi consolidează reputaţia de proşti. Ce-au văzut ei în ultimele 8 ore n-a fost eclipsă, ci noapte

Americanii nu dezamăgesc niciodată, dovedesc încă o dată că sunt cei mai proști și mai grași oameni de pe pământ. Poate de la mâncarea de fast-food și cola cu care au fost îmbuibați ani la rând în timp ce exploatau negrii, sau poate de la poluare, cert e că abia înțeleg pe ce lume trăiesc. Azi noapte, de exemplu, s-au minunat ca proștii că e eclipsă, fără să știe că așa e de obicei noaptea, întuneric. 

„Vedem încă un exemplu de prostie de la o națiune fără istorie, fără realizări, care doar a furat oameni de știință dar nu a creat pe nimeni. Noi românii, de exemplu, știm încă de dinainte de retragerea aureliană cum e treaba eclipselor pentru că am prins multe. Ei habar n-au de nimic”, a explicat savantul român Ghiocel Asimionesei. 

Acesta a precizat că este normal ca americanii să ajungă atât de proști întrucât, se știe, evreii s-au înființat în toate palierele de putere, de la Washington la Hollywood și tot ce doresc este prostirea maselor pentru a-i putea subjuga pe vecie pe toți oamenii. 

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

22 august 2017 08:08
Citește mai mult despre: americani eclipsa prosti

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult