Americanii nu reușesc să-și explice cine a scris ”Basarabia e România” pe Capitoliu

Violențele din America tocmai au devenit și mai stranii. Detectivii din Washington încearcă împreună cu FBI-ul să afle cine a scris ”Basarabia e România” pe clădirea Capitoliului și sunt bulversați de acest mesaj criptic. Forțele armate sunt în alertă pentru că mesajul conține ”arabia” și se așteaptă la un atentat.

”Nimeni nu știe în acest moment ce este o basarabie și cât de periculoasă este. Nu știm unde e. Poate a fost amplasată într-o clădire. Nu se știe prea bine nici ce e o românie, dar suntem pregătiți să o invadăm, pentru că surse din FBI ne-au confirmat că are petrol”, explică Jerry Decebal Popper, investigatorul care se ocupă de inscripție.

Nu e exclus ca mesajul să fie o injecție psihotronică, putând modifica undele cerebrale ale celui care citește mesajul, transformându-l într-un robot al unei puteri oculte, posibil extraterestre, adaugă Jerry Decebal Popper. Mesajul va fi acoperit și studiat în continuare. ”Pare simplu, dar în mod straniu nu-mi pot lua ochii de la el. Parcă l-am mai văzut undva”, spune detectivul.

Scris de Ionut
8 ianuarie 2021 02:04
Citește mai mult despre: Capitoliu mesaj

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult