Analiză Google. Cea mai căutată rețetă de Paști este „șorici de miel”

Obsedați de tradiții! Chiar dacă sărbătoresc Paștele și nu Crăciunul, asta nu-i împiedică pe sute de mii de români să caute rețetele care le plac cel mai mult, pe primul loc fiind desigur șoriciul. Google raportează că în preajma sărbătorilor pascale a explodat numărul căutărilor pentru rețete de ”șorici de miel”, semn că românii devin tot mai creativi în bucătărie.

Chiar dacă aparent pare un nonsens, bătrânii spun că se poate. Pentru a obține șoriciul de miel, acesta nu se mai belește, ci se pârlește, ceea ce presupune pierderea lânii, dar și pericole substanțiale pentru cea mai fragedă carne. Un avantaj la șoriciul de miel e că nu se supără nimeni dacă îl iei să-l mănânci, pentru că, să fim serioși, cine face slănină de miel, e absurd.

Rețeta pare să fi fost căutată intens mai ales de programatori sau specialiști în IT, care știu să sape în cele mai obscure colțișoare ale internetului după rețete originale și creative, la fel ca atunci când caută soluții pentru când scriu cod. De altfel, ei sunt printre puținii care, mulțumită salariilor bune, își permit să cumpere această delicatesă, care se găsește doar pe piața neagră sau pe dark web.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
15 aprilie 2023 06:40
Citește mai mult despre: miel programatori rețetă șorici

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult