Antena 3 va emite pe format înalt, ca să-i încapă toată fruntea lui Gâdea în ecran

Români, nu umblați la setări! Antena 3 anunță că începând din seara asta va emite pe format 1:3, modificarea de format fiind din rațiuni fiziologic-antropologice, adică să-i încapă lui Gâdea fruntea imensă în ecran.

Ca să nu se supere publicitarii pentru schimbarea de format, dacă rămân spații pe lateralul televizorului se vor băga reclame și burtiere cu tigăi. Publicitarii spun că ”nu ne deranjează să asociem brandurile cu emisiuni de tip lături, sau cu persoane josnice, precum Ciuvică sau Badea, atâta timp cât banii vin”.

Tehnicienii spun că problemele erau grave la 90% din telespectatori, adică oameni trecuți de 70 de ani, care au televizoare vechi, unele chiar alb-negru. Aceștia nu văd decât de la bărbie până la sprâncenele lui Mihai Gâdea și sunt lipsiți de priveliștea uluitoare a marii capacități craniene a șefului Antenelor.

”Nu credem că oamenii vor protesta față de schimbarea de format. Atâta timp cât nu-i duce capul să schimbe canalul, ce vă face să credeți că ar pricepe că e ceva în neregulă cu imaginea?”, spune Decebal Popescu, expert în lățimi TV.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
25 martie 2018 11:09
Citește mai mult despre: antena 3 frunte gadea

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult