Anul acesta femeile propun la Nobel o coafeză care vopseşte exact la culoarea cerută

Femeile preiau iniţiativa în lumea ştiinţei. Anul acesta, femeile au propus la premiul Nobel o coafeză căreia îi iese culoarea exact la nuanţa pe care ai cerut-o. Doamna Gina, coafeză cu o carieră de peste 30 de ani, e nominalizată la Nobelul pentru chimie, pentru “precizia cu care aplică vopseaua, de la rădăcină spre vârfuri”, dar şi pentru “eleganţa cu care şuviţează pastel, dar şi mov, mai modern, cum se cere acum”, potrivit propunerii înaintate Comitetului Nobel.

“Doamna Gina ştie să onduleze fără să-ţi facă sarmale de-alea de piţipoancă la nuntă de români. Îi ies buclele perfect, fără bigudiuri, le face direct din foen, este pentru păr ce a fost Einstein pentru fizică”, declară o membră a comitetului Nobel.

Coafeza româncă e atât de bună, încât soţul femeii care se vopseşte la ea chiar remarcă pe loc: “Tu te-ai vopsit!”. Există unii soţi care spun chiar: “Wow, te-ai vopsit la doamna Gina, cât de bine a ieşit cărămiziul ăsta! Sunt încântat, hai să plecăm în vacanţă în Cipru chiar acum!”.

Există şi o contrapropunere, o manichiuristă care face unghii french de se ţin bărbaţii după tine în mall. Avantajul e că doamna Gina e propusă şi la un Nobel pentru pace, pentru că nu cere mai mult de 300 de lei pentru un permanent, preţ considerat absolut decent de toate clientele.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
20 martie 2019 14:23
Citește mai mult despre: coafor culoare nobel nuanţă vopsea

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult