Anul ăsta Perseidele nu mai vin, că se holbează Ciorbea ciudat la ele

Fenomenul astronomic ”Perseide” a fost anulat în acest an, din cauza lui Victor Ciorbea, care se uita prea insistent la ele. Perseidele spun că Ciorbea e un libidinos și nu e prima oară când s-au simțit violate de privirile lui pătrunzătoare. Situația a devenit insuportabilă pentru Perseide după ce Ciorbea și-a luat telescop, cu care se uită avid, bălind, la ele.

”După ce se uită Ciorbea la tine te simți murdară, pângărită, nu-ți mai vine să scoți capul în galaxie. Am avut colege care nici n-au mai intrat în atmosferă de teamă că apare Ciorbea și se holbează”, spune o perseidă, care a dorit să-și păstreze anonimatul, de teamă să nu-i dea Ciorbea follow pe Insta.

Unele Perseide au făcut eczeme pe fond nervos după ce s-a uitat Ciorbea la ele. Altele au avut mâncărimi, sau pur și simplu s-au dezintegrat în stratosferă, de rușine. De teamă să nu fie văzute și acostate de Ciorbea, ele trec cu 40.000 km/h pe lângă Terra, în special ziua, când Ciorbea e orbit de soare și nu poate să le hărțuiască.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
13 august 2021 16:43
Citește mai mult despre: Ciorbea meteoriți perseide

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult