Apa din lacul IOR n-are nimic! Lebedele cu trei capete se simt excelent

Gata cu panica! Specialiștii infirmă teoriile conspiraționiste cum că în apa din lacul IOR ar fi fost deversate cine știe ce substanțe chimice periculoase. Zoologii au prelevat probe de la lebedele cu 3 capete care trăiesc pe lac și au descoperit că sunt perfect sănătoase, deci populația nu are motive să vină în parc. Un savant chiar a avut curaj să bea apă din lac și acum i-a mai apărut un gât.

”N-am văzut lebede mai vioaie și mai inteligente. Prind câte 3 bibani fosforescenți o dată. E adevărat că fac un găinaț roșu și de aici și culoarea apei, dar e perfect normal, pentru că au câte 4 ficați. Atenție, nu e bine să hrăniți lebedele cu pâine. Ele preferă bucățele de magneziu, metabolismul lor are nevoie de acest metal, care le face penajul să strălucească”, spune zoologul Decebal Popescu.

Nu știm exact ce e în apa din lac, dar nu e doar roșie. E și mult mai caldă decât de obicei. Copiii din cartier deja se scaldă cu lebedele cu trei capete, care sunt apreciate de bucureșteni. Ciorba de gât de lebădă este o delicatesă în cartierul Titan, iar pernele umplute cu pene de lebădă cu trei capete sunt celebre pentru faptul că dacă pui capul pe ele intri în comă, cel mai liniștit somn.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
15 martie 2021 15:59
Citește mai mult despre: apă lac lebede

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult