ApaNova va băga laxative în apa de băut, ca să citească românii mai mult

Inițiativă ApaNova împreună cu Ministerul Culturii. După ce un studiu a demonstrat că 90% din populația României citește pe toaletă, ApaNova a decis să introducă laxative în apa potabilă, ceea ce va duce la o creștere a nivelului cultural al românilor, care, fiind cufuriți, vor sta mai mult pe budă și vor citi mult mai mult.

Proiectul va include și finanțarea unor mini-biblioteci de veceu și lansarea unei serii de cărți de istorie, geografie și antropologie, serie numită Raftul Tronului, fiind de presupus că se va implica și Casa Regală a României.

”Se vede imediat diferența între un român normal și un român care a avut diaree o lună întreagă. Cufuriții su o privire mult mai strălucitoare și pot aborda cu succes orice subiect, pentru că se simte când citești până la 8 ore pe zi”, explică Decebal Popescu, directorul programului.

Nici sătenii nu vor fi lăsați pe dinafara proiectului de transformare a românilor în cititori. La țară laxativele vor fi băgate în fântâni și cărțile vor fi ținute în buda din curte, fiind total interzisă ruperea paginilor, indiferent cât de urgentă e nevoia de hârtie.

Scris de Ionut
11 aprilie 2022 14:08
Citește mai mult despre: apă ApaNova cărți citit laxativ

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult