Apariție mai rară decât Yeti! A fost văzut un programator fără rucsac

Antropologii anunță o descoperire majoră. Primul programator fără rucsac a fost văzut în România. Deși se spunea că această specie nu există, iată că programatorul fără rucsac, care și-a comandat un flat white într-o cafenea din București, nu doar că a acceptat să fie studiat de oamenii de știință, dar a anunțat și că firma lui caută colegi.

Existența unui programator fără rucsac a fost prezisă chiar de Charles Darwin în lucrarea sa monumentală Originea Speciilor. El spunea că din moment ce programatorii au mâini mobile, rucsacii din spatele lor ar putea, cel puțin teoretic, să fie dat jos și programatorii ar putea să circule fără rucsac.

Multă vreme s-a crezut că rucsacul face parte din organismul programatorului, ca o platoșă externă dorsală, cu care ei se apără de dușmanii naturali. Se bănuiește chiar că programatorii dorm cu ghiozdanul în spate, dar zvonul nu a fost verificat până acum, pentru că niciun programator nu are iubită, așa că ei dorm singuri. Până în prezent nimeni nu a reușit să afle ce conține rucsacul unui programator.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

29 decembrie 2022 12:40
Citește mai mult despre: programator rucsac

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult