Aplicaţia Shazam, acum în varianta pentru interfon! Recunoaşte 90% dintre colinde şi blochează uşa

În pragul Crăciunului, cunoscuta aplicaţie Shazam dă lovitura lansând versiunea pentru interfoane! Aceasta este capabilă, potrivit producătorilor, să recunoască peste 90% dintre cele mai îndrăgite colinde, dar şi alte cântece de sorginte religioasă, blocând uşa blocului până la dispariţia interpreţilor.

“Folosind un algoritm de ultimă generaţie, interfonul dotat cu Shazam poate identifica cu precizie orice fel de colind, de la ‘Steaua sus răsare’ până la cântece de Crăciun din repertoriul internaţional, aşa că le va bloca uşa chiar şi colindătorilor inventivi, care vin cu ‘Rudolf the red nosed reindeer’. În plus, ştie să recunoască expresii des folosite, precum ‘Primiţi cu colindul’ sau ‘Ne daţi ori nu ne daţi’”, explică Decebal Alva Ednilson, inventatorul aplicaţiei.

Din păcate, colindătorii inventivi au descoperit deja o metodă de a înşela dispozitivul, cântând cântece care nu au legătură cu Crăciunul. „Dacă interfonul afişează că ţi-a sosit Benone Sinulescu la uşă, nu deschide! Sigur umblă cineva cu fofârlica”, avertizează creatorul Shazam.

Oferta specială de 1 Decembrie: bere TNR cu 20% reducere pentru toți românii. Și nu i-am uitat nici pe frații unguri. Pentru ei avem bere TNR cu 20% mai scumpă.

21 decembrie 2013 03:12

Alte articole

Vezi mai mult