Excesele de Paști n-au lipsi nici anul acesta. Doar că, spre deosebire de alți ani, spitalele și salvările nu sunt la dispoziția românilor care au băgat în ei cantități industriale de alcool, carne și maioneză. Asta a dus la o creștere cu 800% a solicitărilor pentru cele două aplicații care îți aduc pastilele acasă, Colebilgo şi Trifermentpanda.

colebilgo_aplicatia.jpg ”Am reușit să triplăm numărul livratorilor pentru perioada asta și deocamdată reușim să facem față solicitărilor”, spune reprezentantul Colebilgo. ”Iar în prezent lucrăm la o versiune a aplicației care să permită și comanda vocală a pastilelor, pentru că sunt români care au exagerat atât de mult cu mâncarea încât nu se mai pot mișca, nu sunt în stare nici măcar să folosească aplicația.”

Cei de la Trifermentpanda trag însă un semnal de alarmă și spun că stocurile de pastile pentru toxiinfecție alimentară sunt în scădere dramatică. ”Nu vrem să ajungem în situația în care livratorii noștri vor fi nevoiți să le facă o clismă clienților, din lipsă de alte soluții”, spun cei de la Trifermentpanda.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Monday, 20.04.2020 09:09 IT & Știința

National Cinematografic