Gafă Apple. Noul iPhone a fost lansat la un preţ atât de mic, că fanii se fereau să-l cumpere, din jenă, să nu fie asociaţi cu ceva aşa ieftin. Snobii mactarzi au izbucnit în lacrimi când au auzit că noul device e cel mai ieftin iPhone lansat vreodată.iphone_pret_dublu.jpg

Unii s-au simţit trădaţi şi şi-au aruncat iPhonurile vechi. Alţii au fost atât de deprimaţi că s-au gândit să-şi cumpere un Samsung, dar s-au răzgândit, pentru că Apple a dublat la timp preţul şi vânzările nu doar că au revenit la normal, ci au explodat. Acest lucru le-a dat de gândit celor de la Apple, care au de gând să mărească preţurile la toate produsele vândute în prezent, ca să se vândă mai bine.

Cum să beneficiezi de ceva ca Apple iPhone la un preţ atât de derizoriu? Acţiunile Apple scăzuseră cu 30%, dar după dublarea preţului şi-au revenit, investitorii mizând pe vânzări uriaşe la preţul dublu: “Aceasta e compania Apple cu care ne-am obişnuit şi în care oamenii au încredere”, susţine un broker de pe Wall Street.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Tuesday, 22.03.2016 19:10 IT & Știința

National Cinematografic