Apple explică de ce iPhone 7 nu are mufă de căşti: În tramvai, manelele se ascultă oricum la difuzor

Compania americană de electronice Apple inc a clarificat în această dimineață câteva din deciziile mai controversate legate de noul său produs, telefonul mobil iPhone 7. Astfel, aceștia spun că au ales soluția eliminării mufei de căști pentru că, oricum, nu era atât de folosită pe cât credea lumea. 

„În realitate, dacă vrei să asculți muzică pe telefon în tramvaiul 41 o să o faci la difuzor, nu la căști. Manelele sunt un produs social și generos, care nu trebuie ținut doar pentru tine. Numai oamenii meschini ascultă muzică doar pentru ei. Cei care își iubesc semenii ascultă manele cu telefonul în mână, la maxim, să vadă lumea că au bani și valoare”, a explicat directorul general al firmei de telefoane, domnul Tim Cook. 

Acesta a mai spus că, special pentru piața din România, va introduce și o nouă variantă de iPhone culoarea „haur”, care este la fel ca aurul, doar că este făcut dintr-un aliaj cunoscut localnicilor sub numele de „tombac”. Ecranul este cu 25% mai luminos, astfel încât noile videoclipuri ale lui Dani Mocanu pot fi vizionate în 4k indiferent de cât de soare e afară. 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

8 septembrie 2016 16:52
Citește mai mult despre: iPhone manele

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult