Apple s-a prostit de tot! După iPhone XR, urmează iPhone XP şi iPhone Vista

Apogeul iPhone, 5S, pare să fie complet uitat de compania Apple, care continuă să scoată modele tot mai jenante, la preţuri uriaşe. Recent au apărut informaţii din interior că direcţia pe care a luat-o iPhone e tulburătoare: după XR urmează modelele XP şi apoi Vista, cel mai prost sistem de operare construit vreodată.

“iPhone XR e atât de prost, că la un moment dat am dat în sus, mi-a apărut meniul de Windows şi am intrat în Paint, ca în 2002, pe urmă am primit o notificare că mi-a scris cineva pe Yahoo Messenger, apoi a venit ecran albastru”, spune un utilizator de iPhone.

În versiunea XP, iPhone nu se va mai conecta wireless la internet, ci doar prin cablu de date. În oraş, acesta poate fi folosit doar în mod offline, şi dacă vrei să scrii un mail trebuie să intri într-un Internet Cafe, care mai există doar în Macedonia sau Franţa, ţări înapoiate.

iPhone Vista va spulbera orice îndoieli privind direcţia Apple. Va costa 3500 de euro şi va fi doar în versiunea desktop, destinată exclusiv firmelor.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
7 decembrie 2018 11:29
Citește mai mult despre: iPhone iPhone XR Windows

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult