După succesul reputat cu Apple Watch, gigantul american vrea să dea lovitura de grație industriei telefoanelor inteligente cu noul iPhone 6 Lady. Invitația pentru evenimentul de săptămâna viitoare a creat o surescitare de nedescris în rândul fanelor iPhone, în special datorită numelui ales pentru noul device.

iphone_ondulator.jpg
Conștientizând că nu mai pot insista la infinit cu mărirea suprafeței ecranului sau cu amprentarea clienților, echipa de marketing din Cupertino a acceptat că adevarata provocare este să atașeze telefonului aparate de îngrijire personală de maximă necesitate, vitale pentru o lume mereu în mișcare.

“Un studiu recent ne-a arătat că dacă ar include și un ondulator, în combinație cu aplicația Mirror Mirror, iPhone și-ar crește de cinci ori cota de piață în rândul femeilor. Clientele noastre vor putea astfel vorbi la telefon în timp ce își îngrijesc genele și se admiră pe ecranul telefonului. Aceasta va duce experiența vorbitului la telefon la nivelul următor”, a asigurat un reprezentant Apple.

TNR refuză să ia banii pregătiți de Guvern pentru presă. Mai bine ne apucăm de făcut bere decât să facem presă cu bani de la stat. Și chiar vorbim serios: bereatnr.ro!

Scris de Laurentiu | Friday, 10.04.2015 20:34 IT & Știința

National Cinematografic