Ăsta influencer! Un blogger şi-a convins soţia să ducă gunoiul printr-o postare

Deşi se adună des pe la pişcotăreli şi “webminare”, aşa-zişii influenceri români habar ce înseamnă adevărata putere în online. Această putere a fost dovedită de un blogger, Decebal Popescu, care a scris ceva pe blog cu nişte cuvinte cheie atât de strategice că nevasta lui a dus imediat gunoiul.

Efectul a fost suprinzător, ca la orice viral adevărat: “Nu mă aşteptam să se ducă ea în locul meu. Mă aşteptam eventual să amâne dusul gunoiului, să-mi spună că pot să-l duc şi mâine. M-au sunat băieţii de la server că mi-a picat saitul. N-am văzut asemenea trafic în viaţa mea. Am avut un reach de 1 miliard de bărbaţi care îşi doreau să afle şi ei cum să facă”, explică Decebal Popescu.

Acum bloggerul e chemat să ţină conferinţe despre internet în toată ţara, chiar şi câte două pe zi, iar participanţii nu-i dau sucuri şi saleuri, cum e pe la conferinţele cu falşii influenceri. Oamenii chiar dau bani ca să înveţe ceva util, nu pentru că au pus botul la minciunile mascotelor din online-ul românesc.

“Pur şi simplu simt că se pricepe. În primul rând că n-are vrăjeală de-aia cu aşa-zişi termeni de specialitate, în spatele cărora se ascund incompetenţii. A, şi n-are nevoie de Powerpoint, pentru că îi merge mintea”, declară Marian Coltea, participant la conferinţa lui Decebal Popescu.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
25 mai 2016 18:05
Citește mai mult despre: blogger gunoi influencer

Alte articole

Vezi mai mult