Atenție! Bărbaților care poartă chiloți tanga le dispar complet coa*ele în 2 ani

Studiu care parcă te lovește în moalele capului! Se pare că bărbații care poartă chiloți tanga suferă niște consecințe care posibil chiar să le convină. După doi ani de purtat tanga zi de zi, acestor bărbați le dispar coaiele și încep să se oprească în drum în fața turnicheților de la metrou, semnalul că transformarea în femeie a fost completă.

Primul caz dovedit a fost al unui bărbat care s-a prezentat la spital cu dureri în zona lombară. În momentul în care i s-a făcut radiografia, medicii au observat că poartă tanga. Din păcate, verdictul a fost îngrozitor. Fostul bărbat era la ciclu.

”Un caz celebru la noi în țară a fost chiar Mihai Trăistariu, care după doar opt luni în care s-a pozat în chiloți tanga a devenit o femeie, în treacăt fie spus una destul de urâțică”, explică sociologul Decebal Popescu. El confirmă că tanga comprimă coaiele și provoacă transformări hormonale brutale care, asociate cu senzația șnurului din cur, transformă chiar și cel mai viril mascul într-o femeie cu crize de lăuză, cum a fost în cazul lui Rareș Bogdan, alt român care poartă tanga.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
15 martie 2023 15:20
Citește mai mult despre: chiloți coaie tanga

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult