PSD duce hoţia la următorul nivel. Inspiraţi de Ghiseul.ro, site făcut funcţional de tehnocraţi, pesediştii au pus la punct un soft paralel, numit Ghisheul.ro, unde intri şi virezi banii de taxe şi impozite direct în conturile corupţilor. Acum poţi alege impozit, taxă, sau amendă, apoi alegi coruptul, suma şi plăteşti.ghisheul_taxe_hoti.jpg

Pe Ghisheul.ro poţi să le faci şi recomandări hoţilor, să le dai sugestii ce să-şi cumpere cu banii furaţi de la tine, de exemplu linkuri spre maşini de lux, vile sau bănci elveţiene. Un progres important faţă de Ghişeul.ro e că la corupţi poţi să le dai şi euro, dolari, franci elveţieni sau lire sterline, pentru că hoţul nu se uită când îţi fură banii.

După ce plăteşti, primeşti automat un mail de la Dragnea sau de la Grindeanu, cu confirmarea plăţii şi cu mesajul “Fraiere”. Din păcate, nu poţi face plângere penală, pentru că autorii site-ului au imunitate parlamentară. Avocatul Poporului s-a sesizat însă din oficiu şi te asigură că dacă plăteşti pe Ghisheul îţi dă şi el un mail, în care te înjură de mamă, sub pretext că asta ar fi singura lui atribuţie constituţională.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Thursday, 09.02.2017 17:53 IT & Știința

National Cinematografic