Atenţie, narcomani! A apărut un drog atât de tare că te face să crezi mizeriile de la RTV

Heroina e preistorie! Pe piaţa drogurilor a apărut ceva atât de tare, că începi să crezi mizeriile debitate la RomâniaTV. Drogul e un dimetilosulfat de triamoniuimbecilină, i se mai spune şi extasy-ul proştilor şi a fost creat într-un laborator de un chimist pensionar.

Inventatorul a constatat că el nu avea subiecte de discuţie cu amicii lui comunişti cu care se întâlnea în parc, aşa că a decis să creeze un fel de pastilă a prostiei, care să-ţi reteze intelectul şi să te aducă în starea de hominid primitiv care crede toate căcaturile de pe burtierele RTV-ului.

„Am luat o pastilă, m-am uitat la RTV şi apoi am discutat ore în şir cu prietenii mei pensionari comunişti, despre mafia lui Soros, despre manipulări, despre reptilieni şi cum a furat Cioloş miliarde din pensiile noastre”, spune inventatorul drogului.

Drogul nu e scump, dar din păcate te face să cheltui mulţi bani pe altceva. În doze mai mari drogul te face inclusiv să comanzi toate aparatele la care se face reclamă pe RTV şi ajungi să arunci mii de lei pe porcării: narcomanii care folosesc acest drog cumpără până la 5 tigăi pe oră, sub influenţa prostiei fulgerătoare.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
16 februarie 2017 15:35
Citește mai mult despre: drog prostie RTV

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult