Atenție unde vă programați! În Strehaia te vaccinează cu seringi de cai

Greșeală fatală pentru sute de români care s-au grăbit să se înscrie la vaccinare prin localități din provincie unde au găsit locuri. Mulți dintre ei au nimerit la centrul de vaccinare din Strehaia, unde vaccinul se face cu o seringă pentru cai. Efectele secundare după vaccin includ leșin și nechezat de durere.

Cei vaccinați la Strehaia spun că li s-a făcut injecția în fese, pentru că dacă le făceau în mână le-ar fi ieșit acul pe partea cealaltă. ”Partea bună e că am primit câte șase doze, ca pentru cai”, spune Marian, român care s-a vaccinat în Strehaia. Acesta le dă un sfat celorlalți români care vor să se vaccineze în Strehaia: ”Spuneți-i veterinarului care vă face vaccinul că nu doriți să simțiți durere. O să vă dea o pastilă de ketamină și o să vedeți dragoni zburători vreo câteva ore”.

Chiar și așa, vaccinații din Strehaia au foarte puține reacții adverse. Doar trei persoane fornăie și una singură dă cu copita. Medicul din Strehaia e mândru de campania de vaccinare: ”La câteva zile de la vaccin, toți pacienții se simt foarte bine și mănâncă doar fân și grăunțe, au renunțat total la carne”.

Cum ne vin ideile? Bea niște bere TNR și-o să afli. bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
17 martie 2021 12:03

Alte articole

Vezi mai mult