Atenție unde vă programați! În Strehaia te vaccinează cu seringi de cai

Greșeală fatală pentru sute de români care s-au grăbit să se înscrie la vaccinare prin localități din provincie unde au găsit locuri. Mulți dintre ei au nimerit la centrul de vaccinare din Strehaia, unde vaccinul se face cu o seringă pentru cai. Efectele secundare după vaccin includ leșin și nechezat de durere.

Cei vaccinați la Strehaia spun că li s-a făcut injecția în fese, pentru că dacă le făceau în mână le-ar fi ieșit acul pe partea cealaltă. ”Partea bună e că am primit câte șase doze, ca pentru cai”, spune Marian, român care s-a vaccinat în Strehaia. Acesta le dă un sfat celorlalți români care vor să se vaccineze în Strehaia: ”Spuneți-i veterinarului care vă face vaccinul că nu doriți să simțiți durere. O să vă dea o pastilă de ketamină și o să vedeți dragoni zburători vreo câteva ore”.

Chiar și așa, vaccinații din Strehaia au foarte puține reacții adverse. Doar trei persoane fornăie și una singură dă cu copita. Medicul din Strehaia e mândru de campania de vaccinare: ”La câteva zile de la vaccin, toți pacienții se simt foarte bine și mănâncă doar fân și grăunțe, au renunțat total la carne”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
17 martie 2021 12:04
Citește mai mult despre: cal seringă Strehaia vaccin

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult