Au apărut pantalonii cu airbag, care te fac imun la șuturi în cur

Invenție care schimbă complet destinul omenirii. Celebrul savant român Decebal Popescu a inventat o pereche de pantaloni cu airbag, care te fac imuni la șuturi în cur. Deja există voci care spun că invenția nu e una pozitivă, pentru că se știe că orice șut în cur e un pas înainte, dacă știi cum să-l gestionezi, iar airbagurile vor stopa asta.

Pantalonii vor fi lansați în versiunea jeans, cea mai populară printre săraci, care iau foarte multe șuturi în cur zi de zi, dar și smart-casual, pentru că prin corporații e plin de angajați care nici nu-și beau cafeaua până nu iau un șut în cur de la șefi.

Noii pantaloni vor aduce o satisfacție socială nemaiîntâlnită până acum și practic vom vedea tot mai mulți oameni cu idei noi, prezentate public, fără teama unui șut în cur binemeritat. Pantalonii sunt recomandați tuturor românilor care au suspiciunea că urmează să ia un șut în cur în ziua respectivă. Ei vor fi obligatorii pentru românii care merg pe la ghișee sau alte instituții de stat, locul unde un șut în cur e garantat.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
27 ianuarie 2022 12:08
Citește mai mult despre: pantaloni

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult