Au apărut pungile cu coji de semințe, pentru cocalarii care vor doar să facă mizerie

Cocalarii sunt în extaz! O cunoscută companie producătoare de semințe din Tecuci a anunțat că va scoate pe piață un nou sortiment de semințe, și anume coji de semințe, destinat cocalarilor care nu sunt atât de interesați de gustul miejilor, cât de a face mizerie peste tot.

„În urma unor sondaje realizate în rândul clienților noștri fideli – cocalarii și microbiștii – a rezultat că cei mai mulți dintre ei găseau plăcere doar în aruncarea cojilor pe trotuar, mai puțin în gustul semințelor. Așa că am decis să le venim în întâmpinare și să scoatem pe piață pungi de coji. Ele vor veni în diferite culori și sortimente, astfel încât trotuarele și spațiile verzi să nu devină monotone”, a anunțat Decebal Popescu, patronul companiei.

Cocalarii sunt extrem de bucuroși la aflarea veștii. „De când așteptam să apară așa ceva. Eu mănânc atât de multe semințe, încât la fiecare 2-3 luni îmi crește un apendic nou și trebuie să mă operez ca să-l scot. Plus de asta, acum voi face mizerie în parc cu mai mare eficiență, pentru că cojile nu se vor mai lipi de degete din cauza balelor, și nici nu vor mai rămâne pe marginea buzei”, spune Manuel Rotaru, cocalar.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

31 octombrie 2015 07:10
Citește mai mult despre: cocalari decebal popescu seminte Tecuci

Alte articole

Vezi mai mult