Au devenit milionari: doi studenti au inventat aplicatia care blocheaza mesajele cu „Fie ca”

Fie ca toţi cei care trimit mesaje care încep cu “Fie ca” să dispară din agenda telefonică! De câte ori nu ţi-ai dorit asta? Ei bine, doi studenţi români au dat lovitura cu o aplicaţie care îţi oferă cele mai liniştite sărbători din viaţa ta. Aplicaţia identifică mesajele care încep cu stupidul “fie ca” şi pur şi simplu le şterge, iar la a doua tentativă numărul falsului prieten e şters din agendă şi inclus pe lista spammerilor.

“Au fost ani în care mi s-a stricat maioneza de n-am mai putut s-o repar nici cu muştar, de la cât îmi suna telefonul cu “Fie ca”-urile lor. Îmi amintesc cum era pe vremuri, când venea poştaşul şi după ce deschideam cadourile citeam felicitările trimise de cei dragi. Pentru că asta înseamnă sărbători acasă, nu SMS-uri”, povesteşte Mioara Papuc.

“Din cauza SMS-urilor cu Fie ca mi se ard instalaţiile de pom, de la câmpul magnetic care apare când deschizi SMS-ul. Dar dacă trimiţi felicitări prin Poştă,  vine poştaşul şi mai faci un schimb de reţete de caltaboşi”, explică Mioara Papuc. Aceasta îşi face sărbătorile doar acasă şi în timp ce-i cresc cozonacii intră pe site, alege un mesaj, îl personalizează, apoi poştaşul face restul.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

12 decembrie 2015 10:34

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult